Partnereink

_______

Esküvőszervezés

_______

_______

Wedding for You

Sipos Réka vagyok a Wedding for You esküvőszevezője. Nem csupán az esküvőszervezőtök, hanem a szoros szövetségesetek leszek, minden percben azon fogok dolgozni, hogy mind ti, mind a násznép egy hibátlanul előkészített stressz-mentes, látványos és egyedülálló élményként, és csodálatos emlékként gondoljatok vissza életetek Nagy Napjára.

_______

Fotó és videó

_______

_______

DKWP International & Destination Wedding Photography

Karczag Dániel Skóciában tanult fényképészetet főiskolán, majd 13 évvel ezelőtt Londonba költözött, és portréfotósként kezdett dolgozni. 2010-es alapítása óta a stúdióhoz több nagyszerű fotós és cinematográfus csatlakozott. Magyarországon általában ők képviselik a DKWP-t, de Dániel
Tovább olvasom

_______

Rotera Wedding Films - esküvői film

Fiatal budapesti filmes alkotók vagyunk, célunk pedig, hogy az esküvői filmetek egyaránt legyen élvezhető számotokra, a barátaitok és a nagyszüleitek számára is. Ennek érdekében nem érkezünk hollywood-i forgatókönyvekkel, és nem viselkedünk rendezőkként. A tiszta, eredendő érzelmek átadására törekszünk, beavatkozás mentesen.
Tovább olvasom

_______

Menyasszonyi ruhák

_______

_______

BALINTSARA BRIDALWEAR

A hagyományok és régi dolgok tiszteletére buzdít, azt az elvet követve, hogy minden minőségi régi dolognak helyet találhatunk a modern világban is, csak az értelmezésen múlik. Esküvői ruháiban az újrahasznosítás, a környezettudatosság és az érzelmek találkoznak egymással, így válik minden 

Tovább olvasom

_______

Sweetheart Couture

A Sweetheart Couture egy olyan hazai divatmárka, amely minimalista vonalvezetésével és látásmódjával szeretné a stílusirányzatot népszerűvé tenni Magyarországon.
Termékeinkkel igazán modern, szabad, stílusos nőnek érezheted magad! Akár a nagy napon, akár a hétköznapokban. Várlak szeretettel a Wedding Showroomban!

_______

jkaposistyle

Valami régi, valami új és valami kék.” A #jkaposistyle márka menyasszonyi ruhái egyszerre komolyak, újszerűek és játékosak. Komoly, mert egy életre szól. Újszerű, mert valami új kezdődik két ember számára.
Tovább olvasom

_______

Nora Sarman

A Nora Sarman ruhák számunkra egyet jelentenek a nőiesség kifejezésével. Célunk, hogy klienseink maximálisan nőnek érezzék magukat, amikor felveszik egy-egy darabunkat. Az elkészítés minden fázisában jelen van a kecsesség és a kifinomultság. A ruhatervek kézzel készülnek,

Tovább olvasom

_______

Victoria Rozgonyi Bridalwear

A Victoria Rozgonyi Bridalwear célja, hogy a kliensek, menyasszonyok a sziluettek által kifejezzék önmagukat egy klasszikus, elegáns stílus irány jegyében. A márka fő inspirációs forrása az egyszerű, minimál darabok, amiket a letisztult csipkék,
Tovább olvasom

_______

Nana's - Koszorúslány ruhák

A NANA’S márkát 2015-ben alapította a most 27 éves Drencseva Nati, aki egyben tulajdonosa és tervezője is a cégnek. A márka ‘mission statement’-je a letisztult, hordható, és egyedi darabok, melynek előállítása is Magyarországon történik. A minőségi alapdarabokon kívül
Tovább olvasom

_______

Dambrosia

Napjaink közkedvelt esküvői divatjának darabjait kínáljuk a menyasszonyoknak hazai tervezésben, és gyártásban. Esküvői ruháink tervezésekor a legminőségibb és legszebb párizsi és olasz anyagokból dolgozunk.

Tovább olvasom

_______

La Conchiglia

A La Conchiglia profilja a 100%-os természetes, török hernyóselyem. Ebből a sokakat rabulejtő szövetből megálmodott minimál stílusú ruhakompozíciók tökéletes nappali és estélyi viselet melynek a viselője a legkisebb erőfeszítés nélkül érheti el a letisztult, nőies elegancia hatását.

Tovább olvasom

_______

DADO

macramewonders (est.2018) • Extravagáns Macrame Bridalwear & Eventwear • Extravagáns menyasszonyoknak és csajoknak

A varrás és a makramé technika újhullámos fúziójával, egyedi kreatív koncepciók és ötletek alapján 100%-ban kézzel alkotott bridal és event fonalruha különlegességek limitált számban készülnek. A prémium újrahasznosított és természetes fonalakból csomózott és kézzel öltött termékek gyakran finom textilekkel,

Tovább olvasom

_______

Kozarics Viktor Dress

A KozaricsViktorDress esküvői ruha és alkalmi ruha márka Pécsett található meg, de már egy jó ideje a WeddingShowroom Budapest szalonban is megtalálható. 2023 évtől már egy saját, Budapestre készült kollekciónk 13 esküvői ruhával megtekinthető, próbálható. A készleten levő ruhák akár bérlésre is kérhetők, 

Tovább olvasom

_______

Anna Jonas

Az Anna Jonas 2014 óta működő tervezőműhely, amely egyedi tervezésű alkalmi és menyasszonyi ruhák készítésével foglalkozik. Frappáns szabásvonalak, elegáns, klasszikus és minimalista stílusjegyek jellemzik a márkát, romantikus vonalakkal; organikus virágmintázatot készítve csipkék újragondolásával. 

Tovább olvasom

_______

ELISÉ Felt Couture

A Junior Príma díjas textilművész, Szabó Erzsó által alapított ELISÉ Felt Couture márka célja az értékmentés, átemelni a hagyományos kézművesség időtlenségét a modern nő mindennapjaiba. Minden darab nagy odafigyeléssel és kézzel
Tovább olvasom

_______

ESTRELLA BRIDAL

Az Estrella Bridal exkluzív menyasszonyi ruha márkát Váradi Eszter divattervező alapította meg 2022-ben. Ekkor már hét éve volt, hogy ebben a csodás szakmában alkotott és úgy érezte ennek teret kell adni, így megnyitott a szalon is. Ebben a kis ékszerdoboz üzletben Szegeden és márciustól a budapesti Wedding Showroomban is várja az érdeklődő menyasszonyokat.

Tovább olvasom

_______

Pomponia Bridal

A lányokhoz illő anyagok kiválasztása, a design megalkotása – a személyiségük, alkatuk és az esküvői menetrendjük alapján – minden menyasszonynál kihívást jelent, hiszen egyszerit és maradandót kell alkotnom annál az első konzultációnál.. Gondoltad volna, hogy a ruháimban legalább 4, átlagosan 6 anyag együttes játéka adja a végeredményt?

Tovább olvasom

_______

Dekor

_______

_______

Képzeld el wedding - dekoráció

Nagyszüleimnek csodaszép virágoskertje volt az Alföldön, ahol sok nyarat töltöttem, így a virágok és a természet szeretete már gyerekkorom óta jelen volt az életemben.
Virágos pályára mégis csak 2015-ben sodort újra az élet, amikor karácsonyra virágkötő tanfolyamot kaptam, innen 

Tovább olvasom

_______

Purestyle Design

Esküvői dekorációkat készítünk a legújabb trendeknek megfelelően. A meghívóktól a névkártyáig, minden nyomtatványt a választott esküvői stílushoz passzolóan alkotunk meg. Célom egy olyan
Tovább olvasom

_______

Grafika

_______

_______

Láng Barbara calligraphy

Kalligráfia az esküvőn! 
A szépírás úgymond csak „egy szelet a tortából” a különböző esküvői teendők, dekorációk mellett. Viszont egyediségével emeli a nagy nap varázsát.
Ez a szolgáltatás magába foglalja, akár csak a meghívó boríték címzést vagy  az esküvő teljes dekor elemeinek elkészítését is. 

Tovább olvasom

_______

Leuska Design

ESKÜVŐI MEGHÍVÓ ÉS ARCULAT

Esküvői meghívók és esküvői arculatok tervezése olyan pároknak, akik nem hagyományos meghívót szeretnének, hanem modern esküvői meghívóra vágynak.

_______

Torta, catering

_______

_______

Anna Cakes

Torták, sütemények, desszertek egyedi kérések alapján, cukor-glutén-laktózmentes verzióban.

_______

Dear Budapest - Catering

Különlegessé és felejthetetlenné tesszük esküvődet! Célunk, hogy termékeinkkel Te magad is stílusos és emlékezetes vendéglátó lehess.
Egyedi párizsi formákban sült kenyérrel készülő elegáns és bohém open szendvicseinkkel, színes salátáinkkal, 

Tovább olvasom

_______

Smink és haj

_______

_______

Bridal Beauty

Menyasszonyi smink & frizura – Szépség és élmény egy helyen!
Mi a Bridal Beautynál, sok év tapasztalatával azon dolgozunk, hogy életed egyik legszebb, legemlékezetesebb, és 

Tovább olvasom

_______

DJ

_______

_______

WELLWED DJ TEAM

A WELLWED csapatának koordinátora, Brotya Norbert 11 évet töltött az Egyesült Királyságban, ahol számtalan bulit és rendezvényt vezényelt le hatalmas sikerrel. Majd miután hazaköltözött, az ott szerzett tudását és tapasztalatait átadta csapatának. Így olyan nemzetközi színvonalat képviselnek,
Tovább olvasom

_______

Kellékek

_______

_______

RIENNE Bride

A RIENNE Bride kézzel készített, egyedi kiegészítőkre szakosodott prémium ékszermárka. Megálmodója Nagy Adrien, aki tanulmányit a Moholy Nagy Művészeti Egyetemen végezte. Tanult a London College of Fashion-ben, majd divattervezőként dolgozott Londonban, Milánóban, valamint a Marc Jacobs Collection-nél New York-ban. 

Tovább olvasom

_______

Bucek Fabrication

A Bucek Fabrication hazai kisvállalkozás széles választékban kinál bérelhető boldogságkapukat, táblatartó állványokat és modern esküvődekorációs elemeket a nagy napra. Izelitőül néhány termékük megtekinthető Budapest első esküvő showroomjában, a Wedding Showroomban is.

_______

Huszka Bridal

Barbi vagyok a Huszka Bridal megálmodója, ahol egyedi, prémium harisnyakötőket, köntösöket és hálóruhákat készítünk Nektek, különlegességre vágyó menyasszonyoknak. Termékeinket 100%-ban kézzel és szívvel-lélekkel, Magyarországon készítjük a legjobb alapanyagok felhasználásával, egyéni megrendelésre is.

_______

The Neon Soda

The Neon Soda egy minden szempontból újító, több ember számára elérhető terméket hoz elsőként a magyar piacra. A LED neon egy modern alternatívája a tradicionális neonnak.

_______

Milla Sonja Couture - Fejdíszek

Sziasztok! Szőke – Kelemen Éva vagyok és a Milla Sonja Couture nevében üdvözöllek Titeket! Kicsit több mint 3 éve kezdtem el foglalkozni egyedi fejdíszekkel amik eredetileg a Menyasszonyok kívánságait hivatottak teljesíteni, de mára 

Tovább olvasom

_______

REKAVAGO - cipő tervezés

Összetett vonalak, lágy formák és szebbnél szebb bőrök megtervezett kompozíciója jellemez minden egyes pár REKAVAGO cipőt, ami már szinte nem is használati tárgy, hanem egy kifinomult eszköz. A jó cipő nem csak kiegészít, hanem definiál: bokát, lábat, tartást, hangulatot.

Tovább olvasom

_______

Oh My Pearl

Bármilyen gyöngyből, ásványból, Swarovski kristályból elkészítem a megálmodott ékszert, akár a kollekcióm alapján, akár egy filmben / magazinban látott ékszerfotó alapján. Legyen szó esküvői ékszerről, vagy bármilyen elképzelésről.

Tovább olvasom

_______

LIKO - egyedi ékszerek

Ékszereink végig kísérnek minket életünk legjelentősebb és legemlékezetesebb eseményein.
A LIKO ékszerekkel szeretnénk hozzájárulni ezekhez a különleges pillanatokhoz, kiváló egyedi tervezésű és kivitelezésű kényelmesen hordható darabjainkal.

Tovább olvasom

_______

Bridal Mirage

A tökéletes esküvői kiegészítő feladata életre kelteni azt a fantasztikus menyasszonyt, aki benned van. Egyedülálló menyasszonyi fátylaim, fej és hajdíszeim közül szemezgethetsz a Wedding Showroom hangulatos bemutatóterében. Minden kiegészítőm páratlan megismételhetetlen, magas minőségi kívánalmaknak megfelelő, kézzel készült darab, mely igazi értéket ad viselője számára.

Tovább olvasom

_______

Aurora Candle - köszönőajándék

A különleges élmény a részletekben rejlik. Adj olyan köszönőajándékot, amellyel az esküvőd után is boldogan emlékeznek vissza a nagy napra. Ezzel a különleges,
Tovább olvasom